jueves, 31 de mayo de 2012

Tots els cadets classificats per la final

Apropant-se ja els Campionats de Catalunya de Promoció, es van disputant les prèvies dels mateixos. Els meus atletes, amb l'empenta de motivació extra que això els aporta, s'enfronten a la possibilitat d'estar entre els millors de Catalunya en les seves modalitats.

El Miquel Doménech, a la prova dels 600 m.ll., demostra estar totalment recuperat dels seus problemes amb els tormells i aconsegueix un segon lloc amb una millor marca personal de 1'29".11, darrera del que és la seva bèstia negra, l'Aleix Ferrer. De totes formes, segur que aquesta temporada encara queden altres confrontacions i segur que en algunes d'elles, el nostre Miquel és capaç de fer veure a l'atleta gironí que la seva superioritat no és tant flagrant. De moment, cap al Campionat de Catalunya a Vic i finalment, a Xàtiva, dins del Campionat d'Espanya de la categoria.

Un altre atleta del grup, el Guillermo Egea, s'havia pogut classificar tant els 1500 m.obstacles com als 3000 m.ll. i a la perxa, havent de renunciar a la prova llisa va demostrar que l'obstacle se li prova de forma excepcional aquesta temporada, classificant-se també per la final amb un temps de 5'10".93 millorant de nou la seva marca personal per quatre segons. Després, amb una prova discreta sobre la perxa, on només va poder superar la marca dels 2,45 metres també li va valdre per passar a la final del proper dia 17. Segur que allà podrà volar més amunt.

Una altre atleta del grup, potser la més pluridisciplinar, la Marta Riquelme, enguany va optar pels 300 metres llisos i es va presentar a la prèvia amb només una competició sobre aquesta distància. Després de renunciar als 5km marxa, va marcar una excepcional marca de 44".13 que la posa la 13ª del rànquing català i de ben segur haurà de patir per passar a la final del Campionat de Catalunya però coneixent a la Marta, de ben segur que ningú donar-la per desapareguda de la final de la cita vigatana. I confiem de plè.

I la darrera classificada del grup ha estat la Irene Vilà al llançament de javelina que amb 22,26m. ha aconseguit posar-se dins els top-10 del rànquing català.

Ara només queda concentrar-se durant aquestes setmanes en les diferents proves i de ben segur que quan arribi la cita del dia 17 de juny, Vic serà una festa i que em farà ser el més feliç -encara- de portar un grup humà amb aquesta qualitat tant atlètica com humana.