lunes, 14 de mayo de 2012

Cap de setmana inmillorable

Ja hem sortit a l'aire lliure i ja es comencen a veure marques personals per aquells que estan treballant dia rera dia per assolir-les. És la mostra del treball realitzat i que denota que en l'atletisme no hi ha miracles. El treball d'avui serà el resultat de demà, i qui no ho vulgui entendre així, s'equivoca.
 
Aquest cap de setmana, l'estrella principal ha estat el Guillermo Egea, un cadet dels que li agrada entrenar, competir i a més, és capaç de sotmetre a la disciplina de l'equip en el moment que els tècnics li demanen participar en qualsevol prova del grup pel bé de la comunitat. Ho fa de forma amable, implicada i amb il·lusió. Un exemple pels demés.
 
El Guillermo, dissabte va assolir dues mínimes per la prèvia Campionat de Catalunya Cadet en dues modalitats tant dispars com són els 1500m. obstacles i el salt amb perxa.





 
Durant la disputa del Campionat de Catalunya de Clubs Cadets, en ambdues proves ha finalitzat en una quarta posició, però amb les mínimes exigides per la Federació per assistir.
 
A primera hora del matí, disputà la prova de salt posant la seva marca personal en 2,70m. superant l'anterior marca en 30cm. malgrat que la major part del temps es dedica a l'entrenament del fons. Va influir el fet d'adquirir una nova perxa per part del club i que es nota que serà el punt fort pels nostres saltadors.

 
 
En la prova dels obstacles, era la primera competició d'aquesta temporada en aquesta disciplina i on estavem segur que refermaria l'entrenament de tot aquest any i que ja havia quedat demostrat amb les seves òptimes marques al 3000 m.ll. Amb la prova de dissabte va baixar la seva marca personal en més de quinze segons, i va deixar la seva marca en 5'14".45. Tota una demostració de volutat i amor per aquest esport.
 
A la tarda, en jornada de Lliga Catalana, l'Elena Villanueva també va baixar la seva marca de 1500m.ll. L'Elena és la persona amb més volutat de sacrifici, qui no es perd cap entrenament, qui pregunta qualsevol dubte sobre el mateix, qui més pateix pels resultats adversos però també qui més s'alegra per les victòries. Dóna gust entrenar-la per la volutat que demostra.
 
A la competició de dissabte sortia amb les ganes d'intentar baixar la franja dels 5'30" a la quasi-milla. Era un repte difícil ja que la seva marca es trobava a més de deu segons d'aquesta fita, però l'Elena és així. Va sortir a per aquesta fita i, malgrat quedar-se a mig camí, va establir la seva nova marca en 5'35".5, un temps que l'any passat tenia molt i molt lluny.
 
Un exemple més que determina que el treball, i la il·lusió acaba determinant els resultats finals.
Un altre resultat òptim és el de l'Irving Motto, que va rebaixar la seva marca del 1500m.ll. fins els 4'43".6, en una prova que no acaba d'agafar-li la distància.
 
Ara, acabarem la temporada afinant els seus punts de forma a les seves respectives proves per tal d'assolir als campionats uns millors resultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario