lunes, 18 de junio de 2012

Tutti-fruti al Campionat de Catalunya

La temporada ja està arribant al seu final. Poques competicions ens queden ja per disputar encara que no són menys importants, més aviat al contrari: encara algún campionat autonòmic (el juvenil i el promesa) i un parell de nacionals (el cadet i el veterà).

Aquest cap de setmana, com a postre important, s'ha disputat a Vic el Campionat de Catalunya Cadet on quatre membres del grup han pres part.

El Miquel Domènech (CAG), ha competit a la prova on es desenvolupa amb millor prestació, que no és una altre que els 600m.llisos. Sempre mirant el seu duel particular per tal d'intentar fer-se amb el títol, però no va poder passar d'un meritori sots-campionat amb una marca de 1'28".81 (MMP). L'atleta que aconsegueix una millor marca en un Campionat ja pot estar segur que ho ha donat tot. Ara a mirar la cita de Castelló per intentar millorar encara una mica més.

Un altre atleta que hi va prendre part, aquest doblement va ser el Guillermo Egea (CAG), que ho va fer tant els 1500m.obstacles, com al salt amb perxa. Els 1500m.obstacles va quedar en una meritòria 8a posició amb una marca de 5'16".64 que tenint en compte la calor que va fer a l'hora de la prova, no es podria a aspirar a una millor marca. Amb la perxa, acabà en 12a posició fent un salt de 2,65m. després de tenir que lluitar contra un aire que li descentrava el talonament i que ens va fer bullir el cap durant tota la competició.

També hi van estar a la pista vigatana, la Marta Riquelme (CAG) a la prova dels 300m.llisos on a les semifinals va aturar el cronòmetre en 43".95 (MMP) passant a la final de forma directa. A la final, no prou recuperada de l'esforç realitzat a primera hora de la tarda, no va poder passar de la 8a posició amb un temps de 45".52.

Finalment, la Irene Vilà (CAG) va estar a la final de javelina on la seva participació no va ser gaire afortunada i no va poder fer més que una marca de 20,81 metres.