jueves, 14 de junio de 2012

Els veterans amb un podi


Aquest diumenge es va disputar a la pista de Calella, els campionats de Catalunya de Veterans on van participar dos membres del grup, en diferents proves.

Primerament va saltar al tartà el Moisés Fernández (CAG), que després de molts anys fóra de les pistes torna a estar il·lusionat per aquest tipus d'encontres. Malgrat els problemes d'edat, temps d'inactivitat, sobrepès i les obligacions familiars comporten va preferir participar a la prova dels 400 metres amb un temps d'una dignitat fóra de qualsevol dubte. Va recórrer la volta en 1'03".75 (MMP) finalitzant en sisena posició final dins la categoria M-45. Una nova fita per anar creant més entrenaments i esperances amb la vista posada a competicions futures.


A darrera hora de la tarda, també sortí a la pista el David Berrocal (AEM), un d'aquells atletes fidels a l'entrenador, dels que et segueix com si d'un gurú siguéssis, creu en tú. Fa més d'una dècada que està a les meves ordres i ara, després d'un parell de temporades una mica 'out of order' ha tornat amb la força habitual i amb les ganes de sempre. Va participar a la prova dels 5000 metres llisos. Aquest hivern ha aconseguit unes marques prou remarcables als 3km i amb el cap posat al Campionat d'Espanya d'Águilas que es disputarà d'aquí a tres setmanes. No va ser la seva millor prova d'aquesta distància aquesta temporada, i va aturar el cronòmetre en 18'15".46 notant la calor i els problemes musculars que ha estat arrossegant les setmanes passades. El resultat final va ser pujar al podi en tercer lloc de la categoria M-35 que reforça el sacrifici fet durant aquests mesos.

Moltes felicitats companys!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario