martes, 24 de marzo de 2015

Resultats òptims durant aquest març


Mes de març ple de competicions impotants: Campionats d'Espanya PC, autonòmics PC i, a vegades, també de cros.

Per aquest grup, el cros ha estat escàs, així que no podiem pretendre arribar a exigències més altres en aquesta modalitat. També és cert, que tampoc hi haviem apostat gaire degut a la manca de components que en altres anys sí que haviem tingut.

El cap de setmana del 7 i 8 de març vam estar amb el Miquel Domènech a València pel Campionat d'Espanya Júnior de PC on disputaria la prova del 800m.ll.

No vam tenir gaire sort i, una carrera bruta, amb tres cops en diferents punts de les quatre voltes, més dubtes alhora de liderar el grup en el moment idoni, van portar al migfondista a quedar-se a les portes de la final quan la seva qualitat i marques ho podrien haver fet realitat. Finalment, 3r de la seva semifinal amb un temps de 1'56"89.

Video de la cursa (del 2:15 al 4:20) enllaçat al canal de la Real Federación Española de Atletismo



El mateix cap de setmana, el César Rodríguez es desplaçà a Sant Sebastià per disputar-se el 3000m.ll. Aquí no veiem tantes opcions com en el júnior però sí sabem que el César és un gran competidor capaç de "fer saltar la banca". La cita no va arribar en el millor moment degut a un nou refredat de darrera hora (i ja era el segon d'aquest mes). El cas és que va intentar estar allà al davant però la diferència se li va fer massa gran quedant-se en terra de ningú per arribar en un meritori 9'27"56.

Dues setmanes més tard, amb la cosa de treure's l'espineta, va sorgir el Campionat de Catalunya de 10.000m.ll. en pista a l'espectacular pista d'Olot, i una mica per l'espineta, una mica per la bonica seu, vam decidir anar cap allà malgrat la distància. Vet aquí el resultat que el César és un tot terreny i un corredor amb ganes i sang, i finalitzà les 25 voltes en 33'39"84 en un òptim 2n lloc com a veterà M35.



En el meu cas, hi prengué part més com a mode de començar a competir que amb la cosa de poder fer una marca o posició de rigor i em vaig haver de contentar amb finalitzar els 10km en 40'42"82 i 6è de la categoria M40. A partir d'ara, només queda millorar.

I aquest cap de setmana, el Carlos Pérez hi va prendre part als 21km de muntanya de Banyoles, que a la vegada era Campionat de Catalunya Universitari de Muntanya. Després d'un plujós cap de setmana que va deixar el terreny fet un complert fangar, el Carlos va acabar la prova el 8è de la general, amb un temps d'1h 49'46" i 2n del Campionat de Catalunya Universitari.


Felicitats a tots per aquest òptim més que hem gaudit i a partir d'ara, amb l'incorporació al grup d'algún nou integrant, més el d'algún lesionat, tornarem a donar més guerra si cal. Que cal !!!


Campionat d'Espanya Júnior P.C. (València, 7-8/3/15)
Campionat d'Espanya Veterà P.C. (Sant Sebastià, 7-8/3/15)
Campionat de Catalunya de 10000m.ll. (Olot, 22/3/15)
Cursa de Muntanya de Banyoles (22/3/15)

No hay comentarios:

Publicar un comentario