miércoles, 23 de octubre de 2013

Grans resultats a la cursa del Mediterrani


La setmana passada es va disputar la "Marató del Mediterrani" prova que malgrat el nom es disputa sobre distàncies de 10km i mitja marató (la marató també es fa però enguany a sigut exclussivament per relleus).


Poc a poc el grup va pujant de nivell, i d'edat, i això fa que els cada vegada ens trobem copant més podis. La gent es va fent gran, van adquirint millors prestacions atlètiques i els resultats cada vegada es van apropant més a aquells que desitgem tots.


La carrera de categoria "promesa" va ser guanyada per gent del grup, tant en categoria masculina com en la femenina: el Miquel Domènech en nois, i l'Elena Villanueva en noies.



Ens trobem en un moment, que com els dic a ells, no és gens resultadista: ens dediquem a treballar, buscar la condició física adequada per fer una bona temporada posterior, i formar un físic que ens permeti treballar en càrregues més elevades més endavant intentant caure en les maleídes lessions. I sense pensar-ho, surten resultats motivadors com aquests.



Entre els resultats del grup cal destacar l'arribada del César Rodríguez en un temps de 36'23" permetent-se apretar el darrer km per fer-lo en 3'31". De menys a més i sense buscar aquesta marca, el que dóna un punt de referència inicial de temporada.


Després un Miquel Domènech que ja té agafada al mida als 10km per baixar dels 40, i fer 39'36" amb certa facilitat. Recordem que aquest atleta es mou com peix a l'aigua a la distància dels 800m. (sub 2').

No hay comentarios:

Publicar un comentario