viernes, 23 de noviembre de 2012

Representant al podi de la Jean Bouin


Ja era hora que vagin sortit aquest tipus de resultats. Si d'una atleta estic molt orgullós d'haver portat tots aquests anys (i encara tenir-la a les meves ordres), és l'Elena Villanueva. A part de ser una molt bona nena, és disciplinada, voluntariosa, i es sacrifica i confia en l'entrenador al màxim.

Aquest cap de setmana, l'Elena va participar a la Jean Bouin a la seva categoria la juvenil, i va arribar en una fantàstica 5ª posició. Aquesta atleta és tot lluita, coratge i il·lusió per l'atletisme. Coneix atletes, les seves marques, rècords,... és un exemple de l'afició per l'atletisme, i és per això, que encara me n'alegro més de que pugui tenir aquest trofeu, i sobretot la foto que mai haurà d'oblidar.



Ja l'any passat, va fer un salt qualitatiu important que feia temps que buscavem, i sembla ser que aquesta temporada, amb la mateixa il·lusió de sempre, torna a estar al peu del canó i comença la temporada pujant a un podi tant important com és el de la Jean Bouin, sota la muntanya màgica que aquest cop ha estat més màgica que mai per l'Elena.

Durant la cursa es va establir en aquesta cinquena posició provisional fins la part de la baixada on va arribar a situar-se en quarta posició però en un final va tornar a perdre aquesta posició, però tant se val, el cinquè lloc és un esplèndid resultat per una atleta que no està acostumada a pujar a podis però que de la forma que viu aquest exigent món atlètic, es mereix seguir estant cada cop més allà dalt.

El seu esforç no faltarà i de ben segur ens tornarà a donar més alegries aquesta temporada. Segueix així, Elena.

Per altre banda, també hi van prendre part més atletes del club, en una prova amb la que segueixen sumant kilòmetres per arribar a la pista que és on es desenvolupen amb més facilitat que ni a la ruta, ni al cross. Van estar allà el Miquel Doménech, el Marc Masip i el Guillermo Egea, atletes que de ben segur, d'ara en endavant podrem omplir més línies en aquest humild bloc.



A la cursa Open, també hi van participar altres atletes del grup com són el Javi Vega (38'02"), el César Rodríguez (38'45") i el jove Joel Codina (45'18").

No hay comentarios:

Publicar un comentario