viernes, 31 de agosto de 2012

Primers entrenaments de la temporada


Alguns buscaran els seus llocs dins el ventall atlètic-esportiu, entre les curses populars, curses de muntanya, o les proves de pista.

Consolidant-se trobem també un grup de veterans amb tanta o més il·lusió que la dels joves, els quals encapçalats per el Santiago Pereda i el David Berrocal, posen la seva il·lusió en els Campionats Nacionals a part dels internacionals en l’Europeu a l’Aire Lliure a Upice (Rep.Txeca) i l’Europeu de Pista Coberta (Sant Sebastià), respectivament. I d'altres que estaran preparant les seves competicions amb il·lusió, com el Miguel Doménech López, el José Ramon Salas, el Santiago Trujillo, etc.

També un altre grup d’atletes, que de forma més discreta mantenen la mirada presa cap a la Behobia-Sant Sebastià, i cap a la marató de Barcelona de l’any vinent.

Una temporada farcida de trobades atlètiques que fan bullir l’olla d’un club modest però actiu com és el Club Atletisme Gavà, i l’alegria de l’entrenador per ajudar a tots aquests esportistes a que gaudeixin del millor atletisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario