domingo, 1 de julio de 2012

Cap de setmana farcit d'emocions atlètiques

Cap de setmana de molta intensitat dins del grup. La pista la va obrir el David Berrocal (AEM) a l'Estatal veterà a la ciutat murciana d'Águilas on va anar per córrer els 5000m.ll. Es va desplaçar fins allà amb més ganes i il·lusió que amb possibilitats de bones marques degut a una contractura al femoral que el deixava mermat per la cita, però va estimar-se més desplaçar-se i fer el que el que pugués, que tornar-se a quedar a casa com ja li va passar a la pista coberta durant l'hivern. El resultat? Va acabar el 12è de la seva categoria (M35) i amb un temps molt llunyà del que ja tenia d'aquesta temporada: 19'33".94. Ha acabat aquí la temporada de la tornada a l'atletisme i la finalitza amb les ganes d'iniciar la propera amb ganes renovades. Un Berri, sempre jove.

David Berrocal, encapçalant grup a la pista coberta

A la tarda, el Miquel Doménech Villoldo (CAG), i des de Castelló, a les semifinals del Campionat d'Espanya Cadet on es disputaria el títol dels 600m.ll. El repte no era gens fàcil ja que sortiria en una tercera semifinal i la més exigent en el referent a les marques dels inscrits, però el Miquel, amb la seva qualitat, va arribar 3r de la mateixa classificant-se amb un temps de 1'28".20 (MMP). Avui, a la final, no ha pogut córrer tant juntament amb d'altres corredors que, a més de tenir millors marques, van poder-se regular una mica més a les semis, fet que es demostrà determinant. Temps de la final: 1'29".92 i en 11ª posició final.

Dissabte a la tarda, al Campionat de Catalunya Juvenil disputat a Lloret, l'Elena Villanueva (CAG) va acabar en 5ª posició dels 5000m.ll. amb 21'43".80, una marca llunyana de les seves possibilitats però és que la climatologia li afecta molt, i la calor fa que els processos asmàtics li facin baixar ostensiblement el rendiment, d'una cursa on podria haver assolit el podi final. Llàstima. Segur que l'any vinent, amb la progressió que ha assolit enguany, tornarà a estar a la final i de ben segur tindrà el podi més al seu abast.

I per acabar el cap de setmana atlètic, el Santiago Pereda (CAG) va anar als 10km de la Vila Olímpica, i on va aconseguir rebaixar la seva marca i de més de un minut i mig deixant el crono clavat al 37'58" (MMP) i on segur que la propera temporada, ja dins la categoria de veterans, segur gaudirà a tope d'aquest esport.